Oj vad det händer saker nu!

På midsommar var vi ute i Alunda hos Hussmor och Hussfar! Jättekul! Jag och selma lekte hela dagen och oj vad jag sov gott den natten. var till och med trött dagen efter!
Sen veckan som var kanske det inte hände så jättemycket. Men i fredags så åkte vi ut till ljusterö! 
Här är jag färdigpackad och klar. Väntar bara på att matte ska sluta jobba så vi kan åka till landet.
Men vi var inte så mycket på ljusterö.. vi var ute på vattnet! Vi har seglat och jag vande mig ganska fort!
I lördagsmorse så skulle alla morgonbada.. Först hoppade husse från båten.. och oj vad jag blev nyfiken.. gick fram till kanten och tittade.. sen hoppade matte också i.. och jag efter! oj vad jag inte var beredd på att det var vatten där. Men jag ville ju inte bli lämnad själv på båten.. tänk om det hade simmat iväg?!
Så jag simmade till matte och upp på hennes axel så hon kunde ta mig tillbaka upp till det torra..
Sen gick det  bara bra! Jag har nog nästan kommit över min vattenfobi nu iaf. För det var jättekul att jaga vågor och kottar från plana klippor! och massa skog att leka i när vi inte var ute på havet. Fast det var rätt kul att segla också.. det var mycket att titta på och skönt när vinden susade i pälsen.. Jag tror att husse tog några kort på båten som jag ska sno sen.. Så bilder kommer senare från seglingen!
Så vi kom iaf tillbaka till uppsala på söndagkväll och jag var jättetrött!  Men inte fick jag vila inte! Jag fick åka bil igen.. men den här gången inte så långt! Vi åkte till hem till Ellie! Så det blev ingen vila där inte! Vi lekte nog i 3-4 timmar innan det var dags att åka hem igen.. då hade jag inga krafter kvar alls! Så jag hoppade upp i sängen och somnade innan huvudet nått kudden! Sen sov jag nog längre än vad jag någonsin har gjort! Matte väckte mig 11.15.. annars brukar det vara jag som väcker hemma mellan åtta och nio.
Sen åkte matte och jag hem till mattmor och mattfar och pysslade och donade hela dagen! Var lika trött efter den här dagen också.. mycket spring och bus och grävande i rabatter!
Näe.. nu ska nog matte och jag äta lite lunch innan vi åker tillbaka till hussmor och hussfar och hjälper till med allt fix inför bröllopet!  Men jag tycker inte det är så kul att hjälpa till eftersom jag inte äns är bjuden.. men matte säger att jag måste.. och jag har inte så mycket att sätta emot... det är väl bara vara snäll och följa med.

RSS 2.0