Nu har vi internet igen!

Vad kan ha hänt sen senast.. hmm.,.

I helgen var var hos mattmor och mattfar och hos mattes mormor och morfar. Jag sprang och väckte dem så fort vi kom fram! Tihi! Jädrans sjusovare det där. klockan var ju faktiskt tio! Kan man starta dagen bättre än med en tunga upp i näsan??
Jag fick både korv och blodpudding för matte hade inte tagit med min mat när vi åkte. Jättemycket människor och jättekul! Ute på promenader och hade en jättemysig dag. Sen på kvällen var vi så trötta och och matte så vi fick skjuts hem.

Igår var husse och matte och handlade på eftermiddagen. Jag fick en jättestor mjukis fotboll! Jätterolig! För den här kan jag bita i och släpa på själv.. det kan jag inte med selmas stora bollar. Hon kommer att bli jätteavis på den här! Hon kan kanske få en sån i julklapp av mig.. man vet aldrig!

Nu är det inte långt kvar till jul! Vad är jul? Är inte helt säker på att jag kommer att tycka om det iaf.. för husse och matte kom hem med den här igår... måste man se ut så?


Men bollen gillade jag iaf!


Ikväll har jag och husse en grabbkväll för matte jobbar jättesent! Jag tror att vi kommer att mysa framför tven.
Imorgon fyller husster år och mattster kommer hem från usa. Undrar om jag kommer att få träffa någon av dem.
Men men  nu ska jag leka vidare med min boll!
För efter superpromenaden imorse med matte var jag jättetrött för jag gick hela vägen från mattfar och mattmor. ¨Så jag tog mig faktiskt en tupplur på två timmar och börjar känna mig någolunda pigg nu faktiskt!"

torsdag

Vilka om någon är det som läser om mina äventyr egentligen? Lägg nån kommentar ibland då!
Imorgon så får vi ett tillfälligt internet av hussmor, antar att hon är less på att jag bloggar så sällan!
Jag vill ut och busa av mig med selma också, det var jättelänge sen! Tror att hon också behöver en långpromenad i skogen och bus på gården!! Kanske får träffa henne på söndag i fullerö om jag har tur.. om vi nu ska ut på farsdag... det återstår att se!
idag har jag varit med josephine i några timmar, sovit massa i hennes säng tillsammans med henne.. jättemysigt. Bråkade nästan ingenting alls faktiskt!
Om jag har tur så får jag vara med henne imorgon med för husse ska jobba extra! Om tanden tillåter.. Jag tror att jag håller på att byter tänder också.. för jag luktar jätteilla i munen.. men jag får pussas ändå!

snabbis!

Hej allihoppa..
Nu kommer det inte bli ofta jag bloggar eftersom jag/vi inte har något internet..

Men iaf! SNÖ=KUL





I helgen var vi ute på landet! Älskar att vara där!







Men idag har jag varit i slagsmål.. Men en jättestor och långhårigt monster.... (okej det var en katt..)
Åkte med husse till fullerö en snabbis.. och jag förlorade.. Nu har jag ett jack i örat.. det blödde men jag klagade inte. Visste ju iaf när det var dags att lägga benen på ryggen..



Men men.. tack och bock!

Evil eye


Bus och skoj i Josephines säng!


kolla gammal bild, den här är från i sommras från björklinge badet, den första veckan när jag flyttade ehm till husse och matte! Nästa också,!


Inget internet!

Det är inte så att vi har gått och dött eller något, vi ahr bara inget internet.. husse och matte är för lata för att åka och tecka något.
Så det kommer komma en lång uppdatering så småning om.. men inte denna vecka antar jag.. för på fredag åker vi ut på landet! Jätteskoj! och solen ska skina både lördag och söndag.

Sen måste nog "morfar mikael" sluta grymta och provocera mig, för oj vad jag skäller på han och hans katter.

jag tycker inte om regn men ajg har slutat att stanna och stå helt still iaf. Tror inte att jag har gjort så jättemycket dumt iaf. Eller jooo :P
Här om dagen  när josephine kom hem blev jag glad och ställde mig upp mot hennes ben, då löft hon upp mig och då kissade jag på henne.. vet inte riktigt varför men hon blev inte så jätteglad.. husse och matte småfnissade iaf lite gran.. men sen blev det korgen för mig.. typiskt!

RSS 2.0