Idag är det onsdag!

Igår blev jag hundnappad på eftermiddagen! "Hussfar" kom och hämtade upp mig vid tretiden eftersom husse och matte skulle till stockholm!
Jag fick ju vara med selma hela kvällen! Jättekul!
Vet ni vad mera.. jag fick sova i stora sängen tättintill "hussmor", jag sov som en stock! Men jag blev väckt jättetidigt för då skulle vi åka in till husse och matte igen, väckte dem vid en sådär 6-tiden... men de somnade ju om igen. Eftersom jag ändå var vaken.. ni vet ju vad det första jag gör när jag har vaknat är.. så jag bajsade på mattan innanför ytterdörren och kommer inte ihåg om jag har kissat någonstans, de har ju inte hittat något än iaf! :)

Nu ikväll när vi var ute så var det jättemycket löv på marken! Åh vill ut i springa i dem igen. Matte samlade ihop en stor hög som jag dök i, tihi.
Vi träffade på en hund också, jättesnäll. fast lite lat jämnfört med mig som hade selmaryck. Han kissade 3 gånger på fem minuter! och sista gången så gick jag under.. blev lite blöt.. så matte den elakingen spolade av mig när vi kom hem igen.. BLÄÄ!

Men nu börjar klockan att bli mycket!  Ska ta och koppla av lite så vi kan sova tidigt ikväll!
Godnatt!

Söndag

Ibland gillar jag när husse och matte har planer samtidigt. Som idag tex, matte jobbade och husse hade match. Då fick jag leka med selma nästan helan dagen.
Kollade på en match också.. Bra plats hade jag också, kom 5 meter ifrån planen innan kopplet sträcktes helt. Satt fint och tittade när de spelade. Förutom när de kom för nära, då skällde jag på dem! Har inte mycket energi kvar i kroppen efter allt bus. Jag orkar faktiskt inte såå mycket.

Jag och selma tog lite flamsbilder, här är hon chines!



Redan Torsdag

Idaghar jag busat massor mest med att jävlas. Började fint dagen med att bita sönder en madrass som låg i vardagsrummet! Mohaha!
Fortsatte med att bita sönder reklamen när den  kom. och sen att tugga på allt jag hittade. Det tar på krafterna vill jag lova! Så slutkörd är  jag.
Vi har fått en mjuk rolig grön matta på balkongen, och oj vad allt blev mycket roligare att leka med där. Snodde penseln för matte innan  hon skulle måla, nästan lika kul som hårborsten som jag gnagt sönder.

Igår var vi ute och hälsade på mattes mormor och morfar. Jag fick låna en björn att leka med! Ha, gjorde han enögd... och den ska barn få leka med.. hmm..
Sen när morfar skulle ta en tupplur så jävlades jag med att hoppa upp i sängen en sju åtta gånger och väcka honom genom att gnaga på hans händer. Han vakna direkt! :) Sen var vi ut i skogen och på gården, vågade inte springa iväg och utforska så mycket för det blir mörkt på kvällarna på landet vill jag lova!
Sen sov jag hela vägen hem igen. Dödstrött av allt ståhej.


Men nu är jag mätt, rastad och tillfreds med allt. Ska nog möta John Blunder i drömmarnas värld! Sov Gott!

En sak till!

Idag är det den 21a!! Vilket gör att jag är 4 månader idag!

Tisdag

i morse väckte jag matte för att jag behövde gå ut. har faktiskt hållit mig hela natten. Det är inte vanligt, men jag kämpade för en gång skull. Men jag ville bara ut göra mina behov och sen gå in.. Men matte ville att vi skulle gå omkring lite. Jag vägrade!
Jag fick min vilja igenom och fick gå in. Väckte husse och busade lite med honom i sängen! Morgonmys!
Sen fick vi frukost i soffan framför TV, och vi ligger kvar och vilar där nu.


Har fått bilder av husse och matte som jag tänkte jag kunde visa för er.


Här är jag och min grop som jag har gjort ute på gården! 

Just det. nämde jag att vi var ute på ljusterö för några veckor sen?! Om inte så var vi där över en helg.


Massa kullar, berg och gräs att upptäcka, Jag var bara inne och sov och åt, annars var jag bara ute och busade! Jättekul att vara där! Vill dit igen!


Här är jag på bryggan! Men jag gillade mest att vara under den! :P


När det började regna så spelade vi yatzy, Men jag fick inte kasta.. bara bita i pennan.. Men lika glad är jag för det!


Testade på det där med att vindsurfa också.. kanske inte riktigt min grej.. för jag avskyr ju vatten.. Men nu har jag ju testat i alla fall!

Det var allt för stunden! Vi får se vad den här dagen bjuder på!

Måndag

Igår var vi ute i Alunda hela dagen. Tog en långpromenad i skogen, alltid lika kul! Selma badade i vattenhålen.. men jag vågade inte. Höll mig mest på stigarna eftersom jag inte riktigt ser över blåbärsrisen. Sen var både jag och selma ganska trötta hela dagen. Regnade av och till så vi ville inte riktigt leka ute sen. Behöver ju inte gå ut i onödan. Så jag sov nästan hela dagen.

Imorse så var jag ju pigg iaf. Passade på att bita sönder mattes andra toffla eftersom hon blev så "glad" när jag tog sönder den första.. sen nu är de likgiltiga i alla fall!
Det tog på krafterna så jag har legat och vilat nu halva dagen. 

Men vi får väl se vad resten av dagen bjuder på, tråkigt väder. Då blir ju jag också ganska seg tyvärr..

Lördag och helt slut

Nu är jag ute i alunda och har lekt med selma jättemycket. Tove har fyllt år så det var jättemycket folk här och många tappade smulor på golvet! Score! Jättegott!
Men nu tänkte jag sova en stund för jag är helt slut. Kunde inte sova så bra inatt, vaknade ofta och var ganska gnällig kan jag säga så här i efterhand.
Bilder kommer kanske ikväll eller imorgon för vi ska faktiskt sova här ute alla tre! Myspys!


Hej

Idag är det torsdag och jag har totalt glömt bort att skriva. Men nu tar jag mig iaf lite tid att skriva vad som har hänt.

Här jag jag som spanar in tikar på internet.

I lördags var det jättemycket folk här, och oj vad jag fick uppmärksamhet och tiggandet vid bordet gav tydligen sitt.. för oj vad risig i magen jag blev. (Hörrni ge mig inte något nästa gång)
Söndagen blev lugn och skön! Söndag = vilodag!
I måndags kom det hit massa folk igen. Fikade och Isak kom också och jag var en riktig plåga! Hahaha.
de var tvugna att lyfta upp gammeltaxen så han fick vara ifred tillslut. Men vad gjorde det?! Jag hade ju jättemånga paketsnören att leka med.
matte fick en symaskin, och här är resultaten av det.
Det börjar ju faktiskt att bli kallt ute och jag skakar efter bara några minuter. Så senare iår kanske jag går med på att ha på mig den. Den är ju varm och skön trotts allt!


Jag kom att tänka på en sak förresten. Jag har blivit så himla stor!!
kolla skillnaden!
Här var jag kanske 6-7 veckor


Och den här är tagen för några dagar sedan!

Inge bebishull kvar här inte! Har blivit lång och smal!

Men jag gillar fortfarande inte vatten och regn! Hösten är inget för mig. Hur mycket jag än skakar av mig vattnet så kommer det bara mer och mer. och så är det kallt att gå omkring blöt. Kanske ska ta och skaffa mig en regnjacka! Men vi får se. :P

Nu ska jag ta en tupplur innan vi ska gå ut och leka i det blöta gräset!
Ciao!

Torsdag

Nu var det visst ett tag sedan jag skrev något.
Men vad kan ha hänt då. Igår lekte jag med 5 olika hundar. Jättekul!

Idag så har husse varit hemma med mig på förmiddag. Sen gick han! då blev jag så arg på honom att jag bet sönder halva reklamhögen när den kom! HA! Så går det om ni lämnar mig själv!
Matte jobbade kort dag och är hemma nu! undrar vad vi ska hitta på idag.. hmm.. jag vill ut i skogen igen!
Jag har kommit på en annan lite  j obbig grej... det är JÄTTEJOBBIGT att skrolla med så långa klor som jag har. måste se det att fixa till dem! men det är ett senare projekt, gillar inte riktigt när folk tar mina tassar sådär.

Näe, nu ska jag krypa upp i mattes knä och mysa lite! bli kliad och njuta lite!
So long suckers!

Selma och jag! <3


Söndag

Det var inga hundar hemma i svartbäcken, men vad gjorde det! Det fanns hur många leksaker som helst! Och då fick jag alla för mig själv! Vi var ute och lekte i skogen! mycket nytt, en stor men inte gamal hund träffade vi! Han kunde hoppa han!

Sen var jag hemma och myse hela kvällen med matte och syrran kom över. Hände inte så mycket, jag slocknade i soffan!

Nu är jag ute i Alunda förresten! Ska leka med selma i flera timmar för husse har fotbollsmatch. Superkul!

Jag har blivit stor förresten! Jag sover i egen säng nu! Två hela nätter irad! Sen hoppar jag upp och väcker matte på morgonen när jag vill gå ut och gå!


Läskigt

Igår vad nog den värsta kvällen i mitt liv. Först åkte husse och matte vid sjutiden. Blev lämnad själv. Sen kommer josephine hem, men märker inte mig. jag sprang ju ut i trapphuset och mötte henne så fort hon öppnade dörren. Så hon gick in och stängde dörren. och där satt jag... Provade att springa upp och ner i trapphuset och skälla utanför varje dörr, eftersom jag inte når upp till dörrklockan. Men inte en jävel öppnade dörren!
Så där var jag till josephine var klar att åka... tur att jag var ute vid porten då, för annars hade jag fått sitta där ute många timmar!
Men när alla 3 kom hem igen så var husse och matte jättemysiga. Vi gick ut och gick också! Mysigt med nattpromenader. Börjar dock bli kallt ute så jag skakar i hela kroppen om vi är ute förlänge!
Men det slutar ju inte där. Matte har fått för sig att jag inte får sova i deras säng längre, om husse säger inte emot.. :( så så fort jag hoppar upp på sängen(som jag kan göra själv utan trappa nu) så lägger de ner mig i min säng på golvet. Nedrig dag var det igår!

Imorse började dagen mycket bättre! Kom upp i husses och mattes säng och mös lite innan vi gick ut. Sen har jag och matte haft både mys- och busstunder halva dagen. husse har varit och lekt med kompisar idag. Snart ska jag och matte åka iväg till svartbäcken och träffa på lite kompisar och kanske är deras hundar hemma. Det vore roligt! Så jag kan springa och leka hela dagen!

Mer om det sen!


torsdag och slut!

Tjoho!
Igår tvingade matte mig att ligga stilla i hennes knä jättelänge.. sen gick hon och hämtade något smalt som blänkte, sen röck hon mig i nacken tills hon sa att jag vad jätteduktig som låg stilla(men vafan, hon tröck ju ner mig) Det var tydligen en fästing. Bara besvärligt tycker jag!
Idag har husse inte varit hemma. han gick och jag fick inte följa med, han är inte hemma ännu! Jag vill ju leka med honom! han är min favorit som är hemma och leker med mig på dagarna när de andra är iväg.
Idag har matte varit hemma med mig när hon inte sprang iväg, då var josephine hemma och då hade jag någon att bita på.
men nu är det bara jag och matte hemma, hon har sörplat soppa och jag har varit farthinder runt hennes fötter i köket när hon lagade mat. Vad gör man inte för lite uppmärksamhet =P
Börjar bli trött som vanligt vid den här tiden, men vi ska nog orka oss ut och upptäcka världen snart!
Imorgon fyller storasyster år. Men jag är förliten så jag får inte följa med :( Jag får vara hemma själv(fan vad jag ska röja och gnälla!)

Kalleballe jag vill ha min nalle! Tjao!

God kväll!

Nu sitter jag och matte i soffan! Husse är ute och rullar stora runda bollar med hål i. jag har jävlats med matte hela kvällen! dragit i hennes garn och bitit i hennes virknål, ätit på hennes öron och fingrar när hon minst anade när hon gick och hämtade kaffe passade jag på att göra en kissfälla mellan bordet och soffan, hon trampade i den direkt! FAN VAD JAG ÄR BRA!. Jättegott med kassler och potatis, fick husses rester efter middagen! Mumma!
Träffade på något konstigt ute på gården idag.. såg rund ut men ändå ojämn.. matte kom och löft upp mig innan jag hann nosa på den, hon sa att vi skulle låta den var så att jag inte skulle få en sticka i nosen.
Så vi gick ut på den andra gården och lekte där istället.
Nu är jag trött av alla jävulskaper så jag ska kura ihop mig på filten i soffan och ta en tupplur!



Bjuder på en bild på mig i solen!
Peace out!

RSS 2.0